Zonwering

Zonwering helpt bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat, maar zorgt tegelijkertijd ook voor lichtwering en isolatie. Er zijn verschillende oplossingen voor zonwering beschikbaar. Laat ons u vrijblijvend adviseren en kies voor de juiste zonwering op maat.

Knikarm

Knikarmschermen

Zonwering helpt bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat, maar zorgt tegelijkertijd ook voor lichtwering en isolatie. Er zijn verschillende oplossingen voor zonwering beschikbaar, zoals Knikarm schermen, uitvalschermen, ritsscreens en markiezen. Laat ons u vrijblijvend adviseren en kies voor de juiste zonwering op maat.

04

Screens en Ritsscreens

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in jouw woning of onder een overkapping.

Screens zijn multifunctionele producten die strak langs ramen worden bevestigd. De verticale geleiders zorgen ervoor dat de stof op zijn plek blijft. Een ritsscreen is een speciaal type screen dat met een ritssluitingssysteem de stof steviger op zijn plaats houdt, waardoor het beter bestand is tegen de wind.

IMG 5506

Markiezen

Markiezen zijn elegante zonneschermen die een vleugje klassieke charme aan je huis toevoegen. Ze bieden effectieve zonwering en beschermen tegen regen. Markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om bij de esthetiek van je huis te passen.

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Vrijwel overal eenvoudig te monteren en leent zich uitstekend voor projectmatige toepassing. Indien een vrije doorloop onder de zonwering niet noodzakelijk is, zoals bij kantoren en appartementen, is dit type buitenzonwering zeer geschikt. Dit type gevelzonwering wordt voor de vensters geplaatst en is een voordeling alternatief voor een zonnescherm.

Serrezonwering

Serrezonwering transformeert je serre of lichtstraat tot een heerlijke extra leefruimte. Het is ontworpen om grote raamoppervlakken effectief te bedekken en biedt bescherming tegen overmatige zonnewarmte en privacyproblemen. Met een zonwerend doek dat gemakkelijk uitgeklapt kan worden, geniet je van optimale controle en comfort.

Pergolazonwering

Een pergolazonwering biedt bescherming met een waterafstotend doek, waardoor je zowel tegen de zon als een regenbui beschermd bent. Of je nu 's zomers van een ontspannen etentje of een gezellige borrel op je terras geniet, met jouw pergolazonwering ben je verzekerd van comfortabel buitenverblijf.

Op maat gemaakt

Onze zonneschermen worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we een zonnescherm tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonneschermen en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Zonwering kleur

Verschillende kleuren en patronen

Een zonnescherm bestaat uit aluminium profielen en een acryl doek. Zowel de kleur van de aluminium profielen als de kleur en het patroon van het doek kun je zelf samenstellen. Onze uitgebreide collectie doeken van het merk Tibelly zorgt ervoor dat je te allen tijde een zonnescherm kunt samenstellen dat aansluit bij jouw terras, gevel en buitenmeubelen.

Somfy

Slimme zonwering

Met de Somfy TaHoma Switch wordt het beheer van je zonwering een probleemloze ervaring. Deze geavanceerde besturingsoplossing stelt je in staat om je zonwering gemakkelijk te bedienen via je smartphone of tablet, waar je ook bent. Of je nu de zon buiten wilt houden op een zonnige dag of meer natuurlijk licht wilt laten binnenkomen, de TaHoma Switch biedt een intuïtieve interface waarmee je jouw zonwering met slechts een paar tikken kunt aanpassen. Met handige functies zoals het instellen van automatische schema's of het reageren op veranderingen in het weer, heb je altijd de controle over het comfort en de sfeer in je huis. Met de Somfy TaHoma Switch wordt het beheren van je zonwering een moeiteloze en gepersonaliseerde ervaring.

Onze aanpak

Deskundig advies aan huis

Ruyten Zonwering werkt met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven.

Wij komen alles opmeten

Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat alle producten die geplaatst gaan worden 100% passen.

Montage

Nadat alles klopt en geleverd is komen wij uw nieuwe zonwering monteren zodat u kunt gaan genieten.

De juiste zonwering kan een wereld van verschil maken in jouw comfort, energie-efficiëntie en stijl. Of je nu bescherming zoekt tegen de zon, privacy wilt creëren of je buitenruimte wilt verbeteren, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Vertrouwd partner van betrouwbare merken:
Contact

+31(0)495 54 59 97
info@ruytenzonwering.nl

Marconilaan 13
6003 DD Weert
Industrieterrein Kampershoek