Rolluiken

Verbeter je nachtrust en bespaar op je energierekening met rolluiken. Deze multifunctionele oplossing houdt warmte buiten in de zomer en kou buiten in de winter, waardoor je huis beter geïsoleerd is. Bovendien fungeren rolluiken als geluidsisolatie en vertragen ze inbraakpogingen. Maak je huis comfortabeler en veiliger met rolluiken.

Rolluik

De voordelen

Beschermt tegen wind, kou en hitte

Goed voor de energierekening

Compleet verduisterend

Extra beveiligd tegen inbraak en vandalisme.

Demping van geluiden

Optimale privacy

Geen schilderwerk nodig

Rolluik0

Duurzaam en Onderhoudsarm

Dankzij het volledige scala aan RAL-kleuren en diverse oppervlaktestructuren bieden onze rolluiken maximale flexibiliteit voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Ze passen moeiteloos bij elke gevel, waardoor uw huis een perfecte harmonie van stijl en functionaliteit bereikt.

Rolluik
Somfy1

Slimme rolluiken

Met elektrische rolluiken hoef je niet langer te zwengelen of aan de rolluikriem te trekken. Je kunt ze comfortabel bedienen met een wandknop, afstandsbediening, of zelfs via een app of spraakbesturing. Bovendien zijn ze compatibel met alle gangbare smart home-systemen. Door sensorbesturing zoals een zonnesensor geniet je van efficiëntie en comfort, waarbij de rolluiken zich automatisch aanpassen op basis van de lichtintensiteit en kamertemperatuur. Met tijdcontrole kun je eenvoudig bepalen wanneer de rolluiken omhoog en omlaag gaan, zelfs als je niet thuis bent, waardoor je huis altijd een bewoonde indruk maakt.

Rolluiken
Rolluik kopie

De juiste zonwering kan een wereld van verschil maken

Of je nu bescherming zoekt tegen de zon of privacy wilt creëren, wij hebben de oplossing die bij jou past. Bezoek onze showroom om rolluiken te bekijken en uit te proberen 

Neem contact met ons op

Onze aanpak

Deskundig advies aan huis

Ruyten Zonwering werkt met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven.

Wij komen alles opmeten

Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat alle producten die geplaatst gaan worden 100% passen.

Montage

Nadat alles klopt en geleverd is komen wij uw nieuwe zonwering monteren zodat u kunt gaan genieten.

De juiste zonwering kan een wereld van verschil maken in jouw comfort, energie-efficiëntie en stijl. Of je nu bescherming zoekt tegen de zon, privacy wilt creëren of je buitenruimte wilt verbeteren, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Ruyten Zonwering bij je thuis

Bekijk ons assortiment bij onze klanten. Ruyten Zonwering is erg veelzijdig en kan op verschillende wijze worden toegepast. Bekijk onze referenties en kom meer te weten over kleuren, uitvoeringen en uitbreidingen.

Vertrouwd partner van betrouwbare merken:
Contact

+31(0)495 54 59 97
info@ruytenzonwering.nl

Marconilaan 13
6003 DD Weert
Industrieterrein Kampershoek