Garagedeuren

Ons diverse assortiment garagedeuren omvat verschillende types van Novoferm, met afwerkingsopties die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Wij begrijpen het belang van een garagedeur die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarom worden al onze garagedeuren vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van een robuuste constructie, ondersteund door de kwaliteit van Novoferm. Ontdek ons assortiment en laat ons samen de perfecte garagedeur voor uw huis realiseren.

GARAGE

Novoferm

Sectionaaldeuren

Een doorslaggevende factor bij het kiezen van een sectionaaldeur van Novoferm is de besparing van ruimte, zowel binnen als buiten. Met panelen die omhoog schuiven bij het openen van de deur, maximaliseert u de bruikbare ruimte in uw garage en heeft u slechts minimale ruimte nodig op de oprit. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over stevigheid, isolatie of veiligheid. Deze aspecten worden allemaal gewaarborgd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, dubbele isolatie en een uitmuntende afwerking.

Garage duo

Novoferm

Duoport

Dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om makkelijk naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Kanteldeur2

Novoferm

Kanteldeur

Dit is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Alle kanteldeuren zijn praktisch in gebruik, bieden een hoge veiligheid en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Sectionaal deur

Novoferm

Garagedeur met loopdeur

Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van een garagedeur met loopdeur. Een loopdeur in je garagedeur is mooi, veilig en een slimme manier om je garage energiezuiniger te maken. Maar ervaar vooral ook het gemak van garagedeur met loopdeurfunctie. Even snel je grasmaaier of je fiets pakken? Het is een ideale comfortabele oplossing als je lekker veel naar buiten wil.

Elektrisch

Elektrische bediening

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze elektrische garagedeuren.Als het regent, is het niet ideaal om uit te stappen om de garagedeur handmatig te openen. Een elektrische garagedeur biedt hier de ideale oplossing. Met een handzender, vingerafdrukscan of code opent de deur moeiteloos. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen met geavanceerde technologieën die aan uw behoeften voldoen. Onze elektrische garagedeuren combineren gebruiksgemak met hoogwaardige materialen en een elegant design. Vraag naar de mogelijkheden voor meer comfort en gemak in uw leven.

Onze aanpak

Deskundig advies aan huis

Ruyten Zonwering werkt met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven.

Wij komen alles opmeten

Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat alle producten die geplaatst gaan worden 100% passen.

Montage

Nadat alles klopt en geleverd is komen wij uw nieuwe zonwering monteren zodat u kunt gaan genieten.

De juiste zonwering kan een wereld van verschil maken in jouw comfort, energie-efficiëntie en stijl. Of je nu bescherming zoekt tegen de zon, privacy wilt creëren of je buitenruimte wilt verbeteren, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Ruyten Zonwering bij je thuis

Bekijk ons assortiment bij onze klanten. Ruyten Zonwering is erg veelzijdig en kan op verschillende wijze worden toegepast. Bekijk onze referenties en kom meer te weten over kleuren, uitvoeringen en uitbreidingen.

Vertrouwd partner van betrouwbare merken:
Contact

+31(0)495 54 59 97
info@ruytenzonwering.nl

Marconilaan 13
6003 DD Weert
Industrieterrein Kampershoek