Horren en hordeuren

Ontdek onze hoogwaardige horren en hordeuren voor een perfecte balans tussen frisse lucht en insectenvrije ruimtes. Geniet van natuurlijke ventilatie zonder ongewenste bezoekers.

Inzethor
Plissé hordeur
Hordeur

Horren en hordeuren

De voordelen

Bescherming tegen insecten en ongedierte

Biedt comfortabel openen van ramen/deuren

Vermindert allergenen en stof

Behoud van een gezonde luchtcirculatie en ventilatie

Montage in of op het kozijn

Plaatsing aan binnen- of buitenzijde

Hor

Inzethor

De raaminzethor is een perfecte oplossing voor draai-/kiepramen. Met slechts één klik is deze te plaatsen, zonder enige schroeven of andere montagemiddelen. Bovendien kan de raaminzethor altijd in het kozijn blijven zitten, zelfs wanneer het raam gesloten is.

Horren 1

Plissé hordeur

De plissé hordeur is een unieke Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt in plaats van oprolt. De hordeur is gemakkelijk te bedienen en blijft op elke gewenste plaats staan. Dankzij de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider fungeert, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm worden gebruikt. De plissé hordeur kan zowel aan de binnen- als buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Als montage in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur met behulp van een speciale montageset op de dag worden bevestigd.

Onze aanpak

Deskundig advies aan huis

Ruyten Zonwering werkt met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven.

Wij komen alles opmeten

Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat alle producten die geplaatst gaan worden 100% passen.

Montage

Nadat alles klopt en geleverd is komen wij uw nieuwe zonwering monteren zodat u kunt gaan genieten.

De juiste zonwering kan een wereld van verschil maken in jouw comfort, energie-efficiëntie en stijl. Of je nu bescherming zoekt tegen de zon, privacy wilt creëren of je buitenruimte wilt verbeteren, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Ruyten Zonwering bij je thuis

Bekijk ons assortiment bij onze klanten. Ruyten Zonwering is erg veelzijdig en kan op verschillende wijze worden toegepast. Bekijk onze referenties en kom meer te weten over kleuren, uitvoeringen en uitbreidingen.

Vertrouwd partner van betrouwbare merken:
Contact

+31(0)495 54 59 97
info@ruytenzonwerig.nl

Marconilaan 13
6003 DD Weert
Industrieterrein Kampershoek