Overkappingen

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht? Met een terrasoverkappingen ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo geniet je van de warmte van de zon in het voorjaar en heb je extra beschutting in het najaar. Terrasoverkappingen zorgen bovendien voor een stijging van de waarde van jouw woning.

Voordelen
Maatwerk
IMG 1785

De voordelen

Bescherming tegen weerselementen

Uitbreiding van leefruimte

Biedt een afgeschermde buitenruimte

Verhoogt de waarde van het huis

Geeft meer privacy

Esthetische toevoeging

Flexibel gebruik

IMG 0659

Duurzame terrasoverkappingen voor buitenplezier

Kiezen voor een terrasoverkapping betekent investeren in goede kwaliteit, slim ontwerp en langdurig gebruik. Met moderne technologieën en sterke materialen, zoals weerbestendige opties, bieden terrasoverkappingen extra ruimte en bescherming tegen weer en wind. Met extra's zoals sfeerverlichting wordt buiten zitten nog comfortabeler. Het is een handige en slimme oplossing voor wie graag buiten leeft en waarde hecht aan kwaliteit.

Overkapping

Terrasoverkappingen op maat

Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen om te passen bij de beschikbare ruimte en de grootte van je terras. Je kunt kiezen uit standaardafmetingen of een op maat gemaakte overkapping laten bouwen die perfect past bij jouw specifieke situatie.

Onze aanpak

Deskundig advies aan huis

Ruyten Zonwering werkt met bezoek aan huis, hierdoor kan uw situatie persoonlijk worden beoordeeld en het beste advies worden gegeven.

Wij komen alles opmeten

Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat alle producten die geplaatst gaan worden 100% passen.

Montage

Nadat alles klopt en geleverd is komen wij uw nieuwe zonwering monteren zodat u kunt gaan genieten.

De juiste zonwering kan een wereld van verschil maken in jouw comfort, energie-efficiëntie en stijl. Of je nu bescherming zoekt tegen de zon, privacy wilt creëren of je buitenruimte wilt verbeteren, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Ruyten Zonwering bij je thuis

Bekijk ons assortiment bij onze klanten. Ruyten Zonwering is erg veelzijdig en kan op verschillende wijze worden toegepast. Bekijk onze referenties en kom meer te weten over kleuren, uitvoeringen en uitbreidingen.

Vertrouwd partner van betrouwbare merken:
Contact

+31(0)495 54 59 97
info@ruytenzonwering.nl

Marconilaan 13
6003 DD Weert
Industrieterrein Kampershoek